Menu
Koszyk

Prawo do bycia zapomnianym

Użyj tej opcji, jeśli chcesz usunąć swoje dane osobowe i inne dane z naszego sklepu. Pamiętaj, że ten proces spowoduje usunięcie Twojego konta, więc stracisz możliwość jego uzyskiwania lub korzystania z niego.

Twój adres mail

Jak to działa?

Otrzymasz e-mail z linkiem, który po kliknięciu usunie wszystkie dane, które przechowujemy dla ciebie. Jeśli czegoś nie można usunąć, zostanie ono zanonimizowane. Link będzie aktywny przez 2 godzin.